Ny hjemmeside

Måske du bemærkede lidt pudsig aktivitet omkring Vejle Havn kort før jul? Vejle Havn kan nu præsentere en helt ny hjemmeside med nye, indbydende billeder fra havnen og alle de omkringliggende omgivelser. 

Hvis du bemærkede lidt ekstraordinær aktivitet på havnen, så skyldtes det, at vi brugte en hel dag og aften på at få lavet drone optagelser. Disse optagelser har resulteret i de flotte billeder og video, som du kan se på vores nye hjemmeside. Den nye hjemmeside tager afsæt i Vejle Havns værdisæt men løfter også havnens image til der, hvor havnen er i dag. Vejle Havn er i dag en moderne og velfungerende havn, der byder på masser af muligheder for erhvervslivet. I hele vores proces har det været vigtigt for os at bevare grundelementerne i vores værdisæt, som går helt tilbage til 1980, hvor havnen blev indviet.

Rom blev ikke bygget på én dag
Den nye hjemmeside er en del af en strategi udstukket fra den nye bestyrelse i samarbejde med de ansatte på Vejle Havn og vil derfor være under en løbende videreudvikling hen over de næste 

måneder. Den skarpe læser vil også kunne fornemme, at der ligger et “generations-skifte” bag denne strategi, hvor Vejle Havns fokus nu også er rettet mod havnens image. 

Det er Havnekontorets ønske, at både erhvervslivet og Vejles borgere nu på en en nem og indbydende måde kan navigere rundt på hjemmesiden og finde let tilgang til alle relevante informationer. 

Lettere tilgang til livet på havnen
Som noget nyt har Vejle  Havn nu også en blog, som hedder HAVNELIVET. Bloggen er opstået på baggrund af et ønske fra Vejle Havn om en mere åben dialog. Portene omkring havnen kommer vi ikke uden om af sikkerhedsmæssige aftaler, men Havnekontoret er aldrig længere væk end et enkelt opkald eller e-mail. 


Velkommen til Vejle Havn
– en havn fuld af muligheder!


Har du brug for at kontakte Havnekontoret? 
Brug gerne nedenstående formular. 

 

Privat: Havnelivet

Artikler / blogs

 

 


For enden af den smukke Vejle Fjord finder du Vejle Havn. Vejle havn er en veletableret erhvervshavn med en dejlig central beliggenhed i forhold til Vejle by og til resten af Danmark. Havnen i sig selv er utroligt økonomisk stabil og spiller en stor rolle i det samlede danske havnebillede med gode faciliteter til selve havnetrafikken og attraktive udlejningsarealer til erhverv. Dette skyldes ikke mindst, at Vejle Havn altid fører en tæt, personlig dialog, og at Vejles centrale placering sikrer et stort klientel af både udenlandske og danske brugere af havnefaciliteterne.

Vi har de mest fantastiske erhvervsarealer til leje. Læs meget mere her: