Formål med cookiepolitik

Formålet med nærværende cookiepolitik er at orientere om, hvorledes Vejle Erhvervshavn anvender de oplysninger, som du efterlader på virksomhedens hjemmeside.

 

Cookies på hjemmesiden

Når du besøger vores hjemmeside, vil du blive bedt om at tage stilling til, hvorvidt du vil give samtykke til cookies.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies indeholder ingen personlige oplysninger, men registrerer hvilken browser du bruger, IP-nummer i anonymiseret form, hvilke sider du har besøgt og hvor længe du har befundet dig på hjemmesiden. Cookies indeholder ikke virus.

Vi anvender alene cookies til statistiske formål, det vil sige med henblik på, at indsamle data om brugernes adfærd og præferencer på vores hjemmeside, for at kunne optimere hjemmesiden.

Behandlingshjemlen for cookies og den behandling af personoplysninger der følger heraf, kan således findes i persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

 

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter en vis periode, op til 24 måneder, men de fornyes efter hvert besøg.

 

Tilbagekalde samtykke

Du kan til enhver tid ændre eller trække dit samtykke tilbage. Dette gør du via cookiedeklaration nedenfor. Når du trækker dit samtykke tilbage, vil vi slette oplysningerne og afstå fra at benytte dem fremadrettet.

 

Brug af personoplysninger

Personoplysninger indsamlet på vores hjemmeside afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

 

Indsigt i, sletning eller rettelser af dine oplysninger

Du har ret til at få information om og gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger. Hvis du mener, at vi behandler oplysninger der er urigtige eller vildledende, eller at vores behandling er i strid med den gældende persondataretlige lovgivning, herunder Persondataforordningen, kan du anmode os om at få berigtiget, slettet eller blokeret disse oplysninger. Vi vil besvare en sådan anmodning så hurtigt som det kan lade sig gøre.

 

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Vejle Erhvervshavn. Disse kan give dig indsigt i, hvordan vi behandler dine oplysninger, berigtige eller slette dine oplysninger, hvis der er fejl eller ændringer.

For en god ordens skyld gøres du endvidere opmærksom på, at hvis du måtte være af den opfattelse, at der behandles personoplysninger om dig i strid med persondataforordningens regler, så har du mulighed for at indgive klage til Datatilsynet.

 


Kontaktoplysninger:

Dataansvarlig:

Vejle Erhvervshavn
Sydkajen 16
7100 Vejle
7582 0466
vejleport@vejleport.dk

 

Vejle Erhvervshavns DPO:

Advokat Maria Helbo Holck
Advokatpartnerselskabet Kirk Larsen & Ascanius
H. C. Andersens Blvd. 45,
1553 København V
www.kirklarsen.dk
7611 5443
mhh@kirklarsen.dk

 

Datatilsynets kontaktoplysninger er:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
3319 3200
dt@datatilsynet.dk

[VE 18.06.2020]