Erhverv

Skibsliste

Vejr

Virksomheder

Vejle Erhvervshavn rummer transport-, produktions- og handelsvirksomheder. Er du interesseret i at din virksomhed også skal ligge tæt på søvej, motorvej og jernbane, kan du kontakte Havnekontoret via mail vejleport@vejleport.dk eller på telefon (+45) 7582 0466. Alle henvendelser behandles med diskretion.Lerche-Henriksen & Møller A/S
Sdr. Tværkaj 3, Sydkajen
DK-7100 Vejle
LHM

LHMs hovedaktivitet omfatter import og salg af fast brændsel, granitskærver og biobrændsel. LHM driver også engros- og detailsalg af sø produkter, grus, olie og gas i hele landet. LHM tilbyder også stevedoring og agent virksomhed samt opsækningsanlæg til både sække og Big Bag.

 


Ib Andresen Industri A/S
Sydkajen 92
7100 Vejle
Ib Andresen

Ib Andresens Industri A/S har som forretningsområde at forædle stål og metaller. Rollen er at være underleverandør. Få år efter etableringen indarbejdede virksomheden coil-konceptet, som i dag udgør forretningsområdet for vores stålservicecenter.


H. Daugaard A/S
Sydkajen 96
7100 Vejle
H. Daugaard

Daugaard tilbyder befragtning, clearance samt stevedoring af skibe. Derudover tilbydes customized logistics vha. transportformerne bil, bane og skib samt de moderne lagerfaciliteter på Vejle havn, som anvendes til div. lageropgaver af enhver art.


  Charles Petersen Vejle
Nordkajen 9
7100 Vejle
Charles Petersen 

Charles Petersen Vejle A/S tilbyder befragtning, clearance og stevedoring af alle typer af skibe, der anløber Vejle Havn.


 

Jørgensen & Utoft
Nordkajen 29
7100 Vejle
Jørgensen & Utoft

Jørgensen & Utoft A/S er et handels firma, der hovedsageligt sælger grovplader, varmtvalsede båndplader i både sort og dekaperet udførelse samt koldtvalsede og galvaniserede plader. Ud over standardprogrammet producerer virksomheden også formater og bånd efter specifikke ønsker.


Lantmännen Cerealia (Havnemøllerne)
Møllegade 12
7100 Vejle
Havnemollerne
Lantmännen Cerealia

HavneMøllerne er et af Lantmännen Cerealias varemærker for business to business produkter, der sælges til små og store bagerier, fødevareindustrien og catering. Langt størstedelen af HavneMølle produkterne bliver produceret på Europas mest moderne mølle, der blev taget i brug i sommeren 2008.


 

Brdr. Dahl
Pakhusgade 8
7100 Vejle
Brdr. Dahl

Siden 1867 har Brødrene Dahl leveret materialer, viden og inspiration til de danske håndværkere inden for VVS-, Kloak-, Klima-, Vandforsynings- og Industriområdet. Og målet er stadig at give kunderne de bedste betingelser for at arbejde så effektivt som muligt og hjælpe med at udvikle deres forretning. Brødrene Dahl har 52 butikker fordelt over hele landet, 2 Klimacentre i Horsens og Næstved og på BD.dk kan der handles døgnet rundt i blandt mere end 171.000 varenumre.  


 

Lhoist Western Europe
Hovedgaden 13
4654 Faxe Ladeplads
Faxe Kalk

Faxe Kalk er et datterselskab i Lhoist i Danmark og leverer kalkprodukter til det Nordiske marked. Lhoist i Danmark har et bredt udvalg af kalkprodukter som leveres til en række industrier såsom miljø, glas, kemi, byggeri & anlæg og landbrug.


 

Brochure 2018 Vejle Erhvervshavn

Brochure for Vejle Erhvervshavn

Brochure 2018 Vejle Erhvervshavn

Brochure for Projekt Artemis

Læs mere om projektet her